Stapeltjes geld met aan het eind van de stapeltjes een spaarvarken

Spaar op maat

Iedere spaarvorm kent een eigen rente en eigen voorwaarden. Kies daarom de vorm die het beste bij u past. Vraag ons om advies!

Afspraak maken

Sparen: een veilige buffer voor onvoorziene situaties

Veel mensen vragen zich af waarom ze nog zouden sparen nu de spaarrente zo laag is. Dat levert immers toch niets op?

Toch wel. Wie spaart, heeft een bedrag achter de hand voor onvoorziene situaties. Denk aan een reparatie van uw auto of uw wasmachine die vervangen moet worden. Met uw spaargeld creëert u een veilige buffer en dat betekent dat u geen geld hoeft te lenen voor deze uitgaven.

Spaarproduct = rente + voorwaarden

Een spaarproduct is méér dan alleen de rente. Elk product kent namelijk zijn eigen voorwaarden: de spaarrente kan vast of variabel zijn, soms moet u uw geld voor langere tijd vastzetten of er kunnen kosten verbonden zijn aan het opnemen van uw spaargeld. Wij raden u daarom aan om heel bewust een spaarproduct te kiezen dat bij u past.

Sparen met een belastingvoordeel

Specifiek sparen voor uw pensioen levert vaak een belastingvoordeel op. Sparen voor uw kinderen of kleinkinderen ook, want jaarlijkse giften aan uw kinderen of kleinkinderen zijn namelijk tot een bepaald bedrag vrij van schenkbelasting. Op deze manier geniet u extra voordeel van uw spaargeld.

Goed advies over sparen in Haelen

U kunt natuurlijk alles zelf gaan uitpluizen over sparen en spaarproducten. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Kom langs op ons kantoor in Haelen en we vertellen u direct welke spaarmogelijkheden u heeft. Maak vandaag nog een afspraak via 0475 591 700.

Vragen over sparen? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0475 591 700.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

Stel ons gerust uw vraag