Wat doen wij voor u

Zowel kleine en middelgrote ondernemers, als particuliere klanten zijn bij Hendriks & Nijssen op het juiste adres voor een degelijk en persoonlijk advies op maat. Wij zijn tevens intermediair voor de RegioBank, een moderne bank waarbij persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel staat.

U kunt bij ons terecht voor het afsluiten van aansprakelijkheids-, inboedel en opstalverzekeringen, maar ook voor bijvoorbeeld levensverzekeringen. Bij onverwachte schade bent u met één telefoontje naar uw persoonlijk adviseur verzekerd van een vlekkeloze afhandeling. Een nieuwe hypotheek, een goede of aanvullende pensioenvoorziening voor later? Wij zijn úw tussenpersoon.

Als ondernemer heeft u met hele andere zaken te maken. Naast een goede aansprakelijkheidsverzekering kan een goederenverzekering geen overbodige luxe zijn. En wat te denken van een verzekering die schade aan uw bedrijf of opstal na brand dekt? En heeft u medewerkers in dienst, dan kunt u ook voor werkgeversverzekeringen bij ons terecht.

Hendriks & Nijssen beschikt over alle noodzakelijke diploma’s, vergunningen en ontheffingen en voldoet aan alle wettelijke eisen die aan assurantiebemiddelaars en financiële dienstverleners worden gesteld.

Stel ons gerust uw vraag