Magische Kerst in Nunhem - 9 en 10 december

Op 9 en 10 december vindt het Magische Kerstevenement in Nunhem plaats.
Dit is het grootse evenement wat ooit in Nunhem is gehouden.
Wat het nog meer bijzonder maakt, is dat dit voor 100% een burgerintiatief is.
M.a.w. de hoogste tijd om enkele initiatiefnemers van dit Magische Kerstevenement het woord te geven!

Flyer Magische Kerst Nunhem 9 & 10 december
Nieuws
Datum: 08-11-2023

Volgens Jordy van Helden (coördinator) zal het Magische Kerstevement een evenement zijn dat de bezoekers uit Leudal & omstreken niet snel zullen vergeten. Zoals Jordy aangeeft zal “het echt een feest van licht, muziek en gemeenschapszin zijn voor zowel jong als oud. Het is zeker geen traditionele kerstmarkt die met  name gericht is op volwassenen. Op het Magische Kerstevenement zal er meer dan genoeg te beleven zijn voor de kinderen. De kinderen kunnen zich onderdompelen in de wondere wereld van de kerstelfen, een kidsexperience beleven, hun gezichten laten schminken en heerlijk de schaatsen onderbinden.
En de kinderen kunnen uiteraard ook samen met hun ouders meedoen aan workshops Drumble Dance.”

Tiny Nijssen (Same väör oos Kepèl) vertelt dat de kraampjes op het Magische Kerstevenement ook een bijzonder karakter zullen hebben. In het overgrote deel van de kraampjes zullen steekprodukten of zelfgemaakte produkten door mensen uit de streek te vinden zijn. Zoals Tiny zegt: “We proberen de bezoekers te verrassen met onze kraampjes met leuke kerstacties.”

Dorien Peeters (Dorpsraad Nunhem) vertelt: “Dat de inwendige mens uiteraard niet vergeten zal worden op het Magische Kerstevenement.” Ook vindt Dorien het erg leuk dat er de hele dag live muziek te horen zal zijn in de sfeervolle ingerichte kersttent.

Jordy geeft vervolgens aan dit nog niet alles is, want iedere avond zal de Servaaskapel tot leven komen met een spetterende lichtshow die de historische schoonheid van de kapel zal laten zien.

Tiny & Dorien willen als laatste nog benadrukken dat de opbrengsten voor 100% naar de restauratie van de Servaaskapel zullen gaan. “Dit alles om de Servaaskapel voor het mooie Leudal te laten behouden.”

Indien u ook graag een bezoek brengt aan dit Magische Kerstevenement, nodigen Dorien, Jordy, Tiny en de vele
vrijwilligers u graag uit voor dit Magische Kerstevenement.

Dit evenement is toegankelijk voor iedereen op zaterdag 9 december tusen 11.00-20.00 uur en op zondag 10 december tussen 11.00-18.00 uur.
De locatie is uiteraard rondom de Servaaskapel: Servaasweg 46, 6083 AS Nunhem.

De entree is € 2,50 vanaf 13 jaar.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.