Hoe word jij een held met je geld?!

Nieuws
Datum: 19-03-2024

Afgelopen woensdag hebben wij, Beau Smeets en François Thoolen, gastlessen gegeven aan de leerlingen van basisschool De Glundering in Haelen om de kinderen te leren hoe ze verstandig met geld omgaan.

Als we onze kinderen al vroeg goed met geld leren omgaan, zorgt dat voor minder geldproblemen op latere leeftijd. Iedere ouder speelt hier natuurlijk een belangrijke rol in, maar leerkrachten zijn ook grote voorbeelden voor de kinderen in hun klas. De Kinderen leerden over sparen en uitgeven, rekenen met de euro, en veilig pinnen. Iedereen deed enthousiast mee en naast een leerzame ervaring, waren de lessen ook nog erg leuk, voor de kinderen èn voor de adviseurs!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag